SMS-Service taloyhtiöille

Tehokasta
tiedotusta asukkaille

Tiivis yhteydenpito asukkaiden ja isännöitsijän välillä.

SMS-Service on tehokas väline, kun taloyhtiöiden pitää välittää käytännön tietoa asukkaille, huolto-yhtiölle tai isännöitsijälle. Se voi olla mitä tahansa toimintahäiriöistä ja korjaustöistä muuttotarkastuksiin ja urakoitsijoiden sisäänpääsyyn. 

Kun on paljon tietoa ja useita toimijoita, tämä voi olla iso ja hallitsematon tehtävä.Tässä yhteydessä kirjeet ja lappuset ovat usein aikaa vieviä ja tehottomia. Tämä ei ainoastaan maksa arvokkaita resursseja organisaatiossa, vaan myös jättää asukkaat tyytymättömiksi myöhästyneiden tai puuttuvien tietojen vuoksi.

SMS-Service tarjoaa työkalun, jolla voit helposti ja tehokkaasti lähettää kohdistettuja viestejä asianosaisille asukkaille. Näin voit ylläpitää korkeaa palvelutasoa ja käsitellä monia harmistuneita tiedusteluja jo alkuvaiheessa.

Monipuolinen tiedotussovellus

Me Blue Ideassa olemme erikoistuneet digitaaliseen viestintään.Tunnemme tarpeesi, ja olemme kehittäneet sovellukseemme useita ominaisuuksia, jotka luovat lisäarvoa.

SMS-Servicen avulla näet helposti, kuka on saanut tiedon ja kuka ei, ja sen perusteella päättää, vaatiiko viestintä jatkoa.

Voit myös lähettää viestit muille soveltuville alustoille vain muutamalla napsautuksella. Tällaisia alustoja ovat mm. sähköposti, verkkosivustot ja Facebook. Näin lisäät sitä todennäköisyyttä, että kaikki asukkaasi saavat tärkeän tiedon.

Monien vaihtoehtojen tiedotustyökalu​

SMS-palvelu voi ratkaista monia haasteita

Korjaus ja huolto

Pidä asukkaat ajan tasalla kiinteistön korjauksista ja huollosta.

Toimintakatkokset

Lähetä nopeasti tekstiviesti, kun sammutat veden, lämmön, virran tai antennisignaalin.

Muutot

Vältä virheet muuton ja muuttotarkastuksen ajankohdasta lähettämällä muistutus tekstiviestillä.

Sopimukset ja järjestelyt

Saat enemmän tukea huoltoon, siivoamiseen ja kokouksiin lyhyellä tekstiviestillä.

Kierrätys

Ilmoita asukkaille, kun jotain korjataan tai jätteitä kerätään.

Sisäinen viestintä

Ilmoita sisäisille osastoille ja työntekijöille sekä avaa vuoropuhelu SMS-keskusteluominaisuuden avulla.

Tarvitsetteko lisää tietoja palvelustamme?

Olemme koonneet kaiken olennaisen tekstiviestipalvelustamme yksisivuiseen esitteeseen, jonka voitte jakaa organisaatiossanne.

Mitä asiakkaamme sanovat

”SMS-Servicen käyttöönoton myötä paikallisissa taloyhtiöissä ja asuntotoimistoissa voidaan lisätä asukkaiden palvelua merkittävästi. He saavat ilmoituksen siitä, että vesi suljetaan, että antennisignaalissa on vikaa tai että pyöräteline pitää tyhjentää vanhoista pyöristä.

Samaan aikaan kiinteistötoiminnot ovat tehostuneet. Ilmoitusten jakamiseen ja turhautuneiden asukkaiden puheluihin vastaamiseen käytettyä aikaa säästyy. Huoltohenkilöiden käynnit eivät enää mene hukkaan siksi, että asukas on unohtanut tapaamisen, mikä säästää aikaa ja rahaa.

Blue Idea on vastannut SMS-Servicesta tiedottamisesta taloyhtiöille ja asuntotoimistoille. He ovat vierailleet toimistojen kokouksissa esittelemässä palvelua ja perehdyttäneet käyttäjiä palveluratkaisun käyttöön. Lisäksi he ovat laatineet asuntotoimistoille vakiotekstejä, joita voidaan käyttää sellaisenaan tai inspiraationa omien tekstiviestien luonnissa.

Tanskalainen yleishyödyllinen taloyhtiö

Jeanette press, viestintäpäällikkö

Pidä asukkaat tyytyväisinä

Haluatko tutustua SMS-Service-palveluun ja sen mahdollisuuksiin?

Lataa GDPR-materiaali

Kiitos mielenkiinnostasi!

Kiitos tilauksestanne!