Tietoa meistä

Olemme aina apuna, kun häiriö ilmenee

Blue Idea on Pohjoismaiden johtava tekstiviestipalveluiden tarjoaja. Autamme eri alojen toimijoita esim. kuntia, kaupunkeja ja niiden liikelaitoksia lähettämään vika- ja häiriötiedotteita haluttuihin osoitteisiin. Asiakkaamme voi ylläpitää korkeaa palvelutasoa aina, myös kriittisissä tilanteissa.

Palvelu on avainsana

Haluamme tarjota aina parasta palvelua, jotta voit tarjota parasta palvelua kohderyhmällesi.

Siksi olemmekin erikoistuneet vain muutamiin segmentteihin. Näin voimme kohdata asiakkaitamme ja kuunnella heidän tarpeitaan. Siltä pohjalta voimme kehittää jatkuvasti myös uusia ratkaisuja. 

Hyvä palvelu nousee arvoonsa myös silloin, kun asiat eivät mene niin kuin pitäisi. Jos asiakas soittaa meille virheestä, huolehdimme sen ratkaisemisesta, vaikka vika olisi ulkoisessa yhteistyökumppanissa. 

Emme koskaan siirrä sinua muille, vaan huolehdimme ongelmasta, jotta sinun ei tarvitse käyttää siihen enempää aikaa ja energiaa.

Blue Idea on osa kansainvälistä ohjelmistokonsernia F24 Groupia. F24 on johtava Software-as-a-Service (SaaS) palvelun toimittaja Euroopassa. Pääkonttori sijaitsee Münchenissä Saksassa, ja toimistoja on lisäksi myös muun muassa Lontoossa ja Pariisissa.

Olemme aina helposti tavoitettavissa

Meille on tärkeää, että olemme helposti asiakkaidemme tavoitettavissa. Palveluamme käytetään usein kiireisissä tilanteissa, ja tässä meidän on oltava hermoja rauhoittava osapuoli. Ei vain SMS-Servicen kautta, vaan myös palvelevana yhteistyökumppanina.

Siksi voit luottaa siihen, että voit helposti ja nopeasti ottaa meihin yhteyttä, jos tarvitset apua. Saat palvelua muutamassa sekunnissa. 

Koska joustavuus on meille tärkeää, voimme reagoida ja toimia välittömästi.

 

Luotettava ja nykyaikainen yhteistyökumppani​

Luotettava yhteistyökumppani

Olemme sitoutuneet olemaan luotettava yhteistyökumppani. Emme koskaan lupaa enempää kuin pystymme toimittamaan, ja asiakkaamme pysyvät aina ajan tasalla. Mahdollisen virheen sattuessa teemme kaikkemme korjataksemme sen mahdollisimman pian.

Emme myöskään pelkää sanoa ei, jos emme ole asiakkaalle oikea kumppani. Olipa sitten kyseessä uusi ratkaisu tai uusi asiakassegmentti.

Me kunnioitamme asiakkaitamme ja ydintuotettamme – luottamuksemme tai rehellisyytemme ei ole kaupan.

Haluatko nähdä SMS-Servicen?

Me Blue Idealla olemme valmiita auttamaan teitä.

Lataa GDPR-materiaali

Kiitos mielenkiinnostasi!