Ominaisuudet ja integraatiot

Enemmän kuin pelkkiä tekstiviestejä

Tietokanta

SMS-Servicen puhelinnumerot päivittyvät jatkuvasti. Meillä on 102 teleyrityksen tiedot ja yli 5,6 miljoonaa puhelinnumeroa. Erilaisilla algoritmeilla täydennettynä tämä takaa parhaan mahdollisen tarkkuuden.

Tilauksen rekisteröinti- ja peruutusmoduuli

Tarjoamme moduulin, jonka avulla henkilöt, joilla on piilotettu numero, prepaid tai yrityspuhelin, voivat rekisteröityä tekstiviestipalveluun.Tämä moduuli voidaan ottaa käyttöön verkkosivustollasi.

Yleinen rekisteröintisivu

Osoitteessa www.sms-service.fi olemme kehittäneet yhteisen rekisteröintisovelluksen, jossa asukkaat voivat rekisteröidä ja peruuttaa haluamiensa lähettäjien tilauksen, joka samalla kasvattaa rekisteröityneiden kokonaisprosenttia.

Verkkosivustolla näkyminen

SMS-Service voidaan integroida sivustollesi iFrame-kehyksillä ja moduuleilla toimintojen ja viestien näyttämistä ja raportointia varten. Näitä voidaan helposti muotoilla ja moduloida, jotta ulkonäkö ja sisältö sopivat verkkosivustollesi.

Tekstimallit

Säästä aikaa, vältä kirjoitusvirheitä ja tee viestinnästä yhdenmukaista koko organisaatiossa. Voidaan määrittää SMS-viesteille, verkkokäyttöön ja Facebookille.

API

SMS-Service voidaan integroida IT-järjestelmiisi kattavan API kautta. API laajenee jatkuvasti nykyisten asiakkaiden kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön tuloksena. Sitä voidaan monissa tapauksissa myös räätälöidä toiveiden mukaan.

Facebook

Jos tekstiviestilähetyksesi on tarkoitus julkistaa, voit lähettää ne Facebook- ja Twitter-sivuillesi muutamalla napsautuksella. Voit lähettää viestin myös vastaanottajan sähköpostiin, jos henkilö on määrittänyt sellaisen.

SMS-keskustelu

Ota SMS-keskustelu käyttöön ja aloita keskusteluja loppukäyttäjien ja työntekijöiden kanssa. Tämä on eduksi tilanteissa, joissa esimerkiksi on alueellinen vesikatko, mittarilukemat puuttuvat tai vartijoiden on koordinoitava keskenään.

Raportointi

Seuraa käyttöä ja lataa raportteja.

Kartan valinta

Valitse alueet, kaupunginosat tai tietyt osoitteet yksityiskohtaisesta kartasta.

Integraatiot ja yhteistyökumppanit

Haluatko tutustua SMS-Serviceen?

Me Blue Idealla olemme valmiita auttamaan sinua pikimmiten.

Lataa GDPR-materiaali

Kiitos mielenkiinnostasi!