SMS-Service

Tehokkaat häiriöilmoitukset tekstiviestillä

SMS-Servicen avulla saat helposti ja nopeasti yhteyden asiakkaihin, kun heidän asuinalueellaan on akuutteja tai etukäteen suunniteltuja häiriöitä. Se säästää paljon resursseja sisäisesti ja samalla ylläpidät korkeaa palvelutasoa.

Keskeytykset ja häiriöt eivät ole koskaan mutkattomia

Kun olet kiireessä, ja informointi ottaa aikaa, turhautuminen kasaantuu niiden keskuudessa, joille tietoa ei saada.

Tämä voi nopeasti saada puhelimet soimaan, mikä maksaa aikaa ja vaivaa sisäisesti. Kun myrsky on vihdoin laantunut, voi tulla yllättäviä lisälaskuja tiedotuskatveessa olleiden muodossa. 

SMS-Servicen avulla lähetät nopeasti ja tehokkaasti tekstiviestin kotitalouksille. Asukkaille tiedotetaan suoraan matkapuhelimiin, eivätkä tiedot katoa postilaatikon syövereihin.

Tämä ei ainoastaan minimoi saapuvien puhelujen määrää, vaan lisää myös asukkaiden tyytyväisyyttä, sillä he tuntevat olevansa ajan tasalla ja valmiita.

Tekstiviesti on tehokkain tiedotuskanava

1 %

kaikista kotitalouksista on matkapuhelin

1 %

kaikista tekstiviesteistä avataan (sähköposteista vain 20 %)

1 %

kaikista tekstiviesteistä luetaan vain 3 minuutin sisällä

SMS-Service hallintosivu

SMS-Service – kehittynyt ja helppokäyttöinen työkalu

SMS-Service on viestintäsovellus, joka sisältää tietokannan kaikista julkisesti saatavilla olevista puhelinnumeroista ja manuaalisesti rekisteröidyt salatut puhelinnumerot. Jokainen numero on linkitetty katu-osoitteeseen, ja muutamalla napsautuksella voit valita henkilöt, jotka vastaanottavat tekstiviestin.

Sovelluksemme avulla tuetaan asiakkaidemme digitaalisia viestintä- ja asiakaspalveluratkaisuja, sekä se on käyttäjäystävällinen ja sitä voi käyttää sen vuoksi kuka tahansa organisaation jäsen. Järjestelmä voidaan integroida verkkosivustoon, Facebookiin ja Twitteriin.

Tietokantoja päivitetään joka päivä, joten sinulla on aina pääsy asukkaiden uusimpiin matkapuhelinnumeroihin. Voit keskittyä vain valintoihin, kirjoittamiseen ja lähettämiseen, me hoidamme loput.

Tapahtumasta tekstiviestiin muutamassa minuutissa

Valitse

Valitse osoitteet, joiden tulee vastaanottaa viesti.

Kirjoita

Kirjoita lyhyt teksti tapahtumasta, päivämäärä ja kellonaika.

Lähetä

Lähetä viesti ja lisää viesti tarvittaessa muille alustoille.

Mitä voimme tehdä toimialallasi?

Energia- ja vesihuolto

Lähetä kohdennettuja ja tehokkaita toimintoihin liittyviä viestejä kuluttajille.

Julkinen sektori

Pidä asukkaat ajan tasalla tärkeistä tapahtumista ja tapauksista.

Asuminen

Lähetä olennaisia käytännön tietoja asukkaille ja talonmiehelle.

Käytä SMS-Servicen ainutlaatuisia ominaisuuksia

SMS-Service på computer

Päivittäin päivittyvä tietokanta

Päivitämme tietokannan joka päivä, jotta sinulla on aina uusimmat tietoliikennetiedot vuokralaisista ja osoitteiden omistajista.

Tehokkaat menetelmät

Etsi osoitteita, lataa CSV-tiedosto tai piirrä monikulmio kyseisten kartta-alueiden päälle.

Kaikki yhdeltä luukulta

Muutamalla napsautuksella voit lähettää viestin muillekin alustoille. Esimerkiksi Facebook, sähköposti ja verkkosivusto.

Älykkäät tekstimallit

Säästä aikaa, vältä kirjoitusvirheitä ja yhdistele viestejäsi intuitiivisten tekstimallien avulla.

Tarvitsetteko lisää tietoja palvelustamme?

Olemme koonneet kaiken olennaisen tekstiviestipalvelustamme yksisivuiseen esitteeseen, jonka voitte jakaa organisaatiossanne.

Luotettava ja nykyaikainen yhteistyökumppani​

Tietoa meistä

Luotettava ja nykyaikainen yhteistyökumppani

Blue Idean asiakkaana saat luotettavan ja palvelevan yhteistyökumppanin, joka pyrkii saamaan aikaan muutosta joka päivä. Olemme palvelussamme markkinajohtaja ja olemme päättäneet erikoistua muutamalle toimialalle, jotta voimme jatkuvasti kehittää uusia, räätälöityjä ratkaisuja.

Meille on tärkeää kuunnella asiakkaitamme ja olla heidän käytettävissään, kun he tarvitsevat apua. Meillä et koskaan päädy puhelinjonoon, ja koska vaalimme pienen yrityksen henkeä, voimme nopeasti työskennellä yhdessä ongelmasi ratkaisemiseksi.

Me haluamme tarjota parasta palvelua sinulle, jotta sinä voit tarjota parasta palvelua kohderyhmällesi.

Usein kysytyt kysymykset

Keräämme puhelin- ja osoitetiedot automaattisesti kaikista julkisista puhelinnumeroista. Lisäksi tarjoamme rekisteröintimoduulin asiakkaidemme verkkosivuille.

Tietokantamme koostuu siis sekä julkisista puhelinnumeroista että manuaalisista rekisteröinneistä. Jokainen puhelinnumero on yhdistetty osoitteeseen, ja järjestelmämme kautta voi lähettää viestejä helposti ja tehokkaasti juuri haluamiisi osoitteisiin.

Kyllä, mikäli henkilö on esimerkiksi rekisteröinyt sen manuaalisesti verkkosivujen kautta.

Määrä vaihtelee. Kokemuksemme mukaan, uutena asiakkaana alussa tavoitat noin 60-70 % kohderyhmästäsi, jos lähetät vain tekstiviestejä.  Rekisteröintimoduulillamme ja tiedottamisella tätä määrää voidaan kasvattaa ajan kanssa jopa 80-90 prosenttiin.

Tekstiviestipalvelussa voit tehdä mm. manuaalisen osoitevalinnan, jossa muutamalla napsautuksella valitset vain ne osoitteet, joihin haluat lähettää. Voit myös ladata osoiteluettelon, jos sinulla on ne jo Excel- tai CSV-tiedostossa. Eikä vähäisimpänä, sinulla on mahdollisuus tehdä karttarajaus, jossa voit esimerkiksi piirtää monikulmion sen maantieteellisen alueen päälle, johon haluat viestit kohdistaa.
 
Tekstiviestipalvelua käytetään usein kiiretilanteissa, joissa tiedot on saatava nopeasti ulos asiakkaille. Siksi huolehdimme siitä, että voit valita nopeasti lähetettävät osoitteet.

Kyllä, tarjoamme palvelustamme integroinnin eri verkkosivustolle sekä Facebookille ja Twitterille. Muutamalla napsautuksella saat tiedon sinulle sopivista viestintäalustoista. Tämä voi olla erityisen tehokasta, jos kyseessä pieni organisaatio tai jos teet lähetystä, kun viestintäosasto on lomilla tai lähtenyt kotiin.

Meille on tärkeää, että SMS-Service on viestintäalusta, jossa voit helposti ja nopeasti hallita kaikkia eri kanavia, joissa haluat viestiä. Asiakkaanamme säästät aikaa ja vaivaa sisäisesti ja voit keskittyä sen sijaan muihin organisaatiosi tärkeisiin osiin.

SMS-Service on uskomattoman helppokäyttöinen – vaikka sinulla ei olisi paljon IT-kokemusta.

Lähetys voidaan tehdä muutamassa minuutissa. Valitset vain haluamasi osoitteet, kirjoitat tekstiviestin sisällön ja lähetät. Älykkäillä tekstimalleillamme voit säästää jopa enemmän aikaa – ja samalla pienennät kirjoitusvirheiden riskiä, joita voi esiintyä kiireessä.

Ja jos kohtaat ongelmia matkan varrella, voit aina soittaa meille. Vasteaikamme on aina nopea, joten voimme nopeasti auttaa sinua saamaan lähetyksen ajoissa.

SMS-Service on selainpohjainen sovellus, joten sitä voi käyttää sekä tietokoneella, tabletilla että älypuhelimella. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää järjestelmää, kun olet ulkona liikenteessä, eikä sinulla ole esim. kannettavaa tietokonettasi käsillä.

Avaa selain, napsauta sovellus auki ja kirjaudu sisään tiedoillasi.

Blue Idean asiakkaana hinta koostuu kolmesta asiasta: aloituskustannuksesta, kuukausimaksusta ja tekstiviestiliikenteestä.

Tarjoamme erilaisia peruspaketteja, jotka riippuvat kohderyhmäsi koosta ja mahdollisista lisäostoista. Ota yhteyttä kuullaksesi lisää. Tekstiviestin hinta on vain muutamia senttejä ja yksi tekstiviesti sisältää 160 merkkiä.

SMS-palvelu on räätälöity erikokoisille organisaatioille. Riippumatta siitä, onko omia asiakkaita 100 tai 10.000, tarve on sama: asiakkaat odottavat saavansa heti tiedon, kun heidän osoitteeseen liittyviä vika- tai häiriötilanteita tapahtuu.

Jos haluat palveluviestisi avautuvan ja luettavan, tekstiviesti on selkeästi nopeampi ja parempi. Sähköpostin haasteena on, että asiakkaasi saavat paljon tietoa ja roskapostia. Toisin sanoen tärkeät viestit ovat vaarassa kadota, jos lähetät ne sähköpostitse.

Sähköpostin keskimääräinen avausprosentti on vain 20%. Sitä vastoin 98 % kaikista tekstiviesteistä avataan ja niistä jopa 95 % luetaan vain kolmessa minuutissa.

Jokaisella on matkapuhelin taskussa, ja jos lähetät tekstiviestin, se ponnahtaa ruudulle välittömästi. Kaikilla ei kuitenkaan ole sähköpostia matkapuhelimellaan – ja läheskään kaikilla ei ole käytössä push-ilmoituksia.

Kyllä, niin kauan kuin kyse on palveluviesteistä jotka liittyvät esim. yleiseen järjestykseen ja turvallisuuteen eikä ole suoramarkkinoinnista, on täysin laillista lähettää viestejä julkisiin osoitteisiin. Voit lukea lisää Kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeista.

Haluatko SMS-Servicen esittelyn?

Me Blue Idealla olemme valmiita auttamaan sinua ja tiimiäsi.

Lataa GDPR-materiaali

Kiitos mielenkiinnostasi!

Kiitos tilauksestanne!

Ilmainen SMS‑Servicen esittelysivu

Kaikki tieto tekstiviestipalvelustamme yhdellä sivulla. Lataa ja jaa organisaatiossanne.

Kiitos tilauksestanne!